Prekja e Zotit

Nga Dr. Charles Stanely

Scheduled on

E Shtunë 8:00 am 8:30 am

Të pajisim Kishën me Lajmin e Mirë të Jezus Krishtit.

Prekja e Zotit me Dr. Charles Stanely, themelues i “In Touch Ministries”  dhe një autor shumë i shitur në Neë York Times. Ky program synon të pajis Kishën me Lajmin e Mirë të Jezus Krishtit përmes mësimit të Dr. Charles Stanley.

Këto mësimë janë praktike dhe përcjellin principe biblike për të jetuar jetën e përditshme, duke qënë të fokusuar tek Krishti.

Motivimi i Dr. Stanely është Veprat e Apostujve 20:24, “Por unë nuk dua t’ia di fare për jetën time që nuk e çmoj aq, sa ta kryej me gëzim vrapimin tim dhe shërbesën që mora nga Zoti Jezus, të dëshmoj plotësisht ungjillin e hirit të Perëndisë.”


Read more

Current track

Title

Artist