Rruga e Perëndisë Për Çdo Ditë të Javës

Nga A.Nurçelli

Scheduled on

E Premte 2:30 pm 2:50 pm

Miq të vegjël, bëni Jezusin mbret të zemrës suaj!

Programi i fëmijëve "Rruga e Perëndisë Për Çdo Ditë të Javës", vjen në Radio Emanuel nga e hëna në të premte ora 14:30.

Ejani të argëtohemi së bashku me rrëfime, informacione, kuriozitete, eksperimente dhe energjinë që buron vetëm nga zemrat e fëmijëve.

Ne ndajmë me fëmijët Fjalën e Perëndisë, që ata të rriten në të vërtetën dhe të pajisen siç duhet për jetën e tyre, duke ecur në shtegun e ngushtë që të çon drejt jetës.

 

Në progamin “Rruga e Perëndisë Për Çdo Ditë të Javës”, ora 14:30 , në Radio Emanuel, ne kemi nevojë për dashurinë na pëlqen të jemi gjthmon fëmijë dhe dimë se jemi në zemrën e Perëndisë, secili nga ne është një ylber sipër mbi një re.

Vijmë t’ju dhurojmë çdo ditë gëzimin e Perëndisë, jetoni në gëzimin e tij.

Miq të vegjël bëni Jezusin mbret të zemrës tuaj


Read more

Current track

Title

Artist