Ungjilli i Mbretërisë

Nga Ken Luis

Scheduled on

E Shtunë 11:00 am 11:25 am
E Dielë 8:00 pm 8:25 pm

Por para së gjithash kërkoni mbretërinë e Perëndisë.

Autori i programit Ungjilli i Mbretërisë, Ken Luis,  na mëson se çfarë prioritetesh duhet të kemi në jetë. E rëndësishmë është të flasim dhe të jetojmë duke ndjekur Perëndinë.

Jeta jonë duhet të jetë një reflektim i Fjalës së Perëndisë, të rrëfejmë Ungjillin jo vetëm me Fjalë, por me çdo gjë që  themi dhe bëjmë. Vargu biblik mbi të cilin mbështet ky progam është, “Por para së gjithash kërkoni mbretërinë e Perëndisë dhe drejtësinë e tij dhe të gjitha këto gjëra do t’ju shtohen.”

Read more

Current track

Title

Artist