Victory Thru Truth – Fitore Përmes Së Vërtetës

Nga Henry Miller

Scheduled on

E Martë 12:00 pm 12:15 pm
E Diel 11:00 am 11:15 am

Fjala e Perëndisë na jep fitore!

“Fitore Përmes Së Vërtetës” është një program nga pastor HenrY Miller. Çdo javë ai shpalos të vërteta nga Fjala e Perëndisë të cilat do të sjellin fitore në jetën tonë. Pastor Henry i trajton këto të vërteta sa me dashuri, aq edhe me korrektësi dhe duke qenë i drejtëpërdrejtë me të gjithë ne.

“Fitore Përmes Së Vërtetës”- çdo të diel në orën 11:00 dhe çdo të martë ritransmetim në orën 12:00.

Read more

Current track

Title

Artist