Fjalët e Shpresës

Scheduled on

E Hënë 10:30 am 10:40 am
E Hënë 6:30 pm 6:50 pm
E Martë 10:30 am 10:40 pm
E Martë 6:30 pm 6:50 pm
E Mërkurë 10:30 am 10:50 am
E Mërkurë 6:30 pm 6:50 pm
E Enjte 10:30 am 10:50 am
E Enjte 6:30 pm 6:50 pm
E Premte 10:30 am 10:50 am
E Premte 6:30 pm 6:50 pm

Lajmi i Mirë pa kufij.

Fjalët e Shpresës është një shërbesë radiofonike që kërkon të fitojë çdo njeri për Krishtin dhe të inkurajojmë të Krishterët në jetën e tyre si dishepuj.

Të jemi një shërbesë besimi, e varur në përkushtimin e njerëzve ndaj thirrjes së Perëndisë, për të çuar Lajmin e Mirë në mbarë botën.

Read more

Fjalët e Shpresës charts


Current track

Title

Artist