5 albumet më të mira të vitit 2021

Written by on 05/01/2022

1 – Godsend nga Riley Clemmons

Çdo këngë në publikim është personale dhe adhuruese. Këto regjistrime prekëse dhe nderuese janë lutje dhe rrëfime personale të perulesise ndaj Perëndisë. Vokali i fuqishëm dhe i mrekullueshëm i Riley të mban të varur nga çdo fjalë që ajo këndon. Ajo i fton dëgjuesit në jetën e saj duke ndarë atë që ka në zemër dhe duke u mbështetur në hirin e Zotit.

2 – Hymn of Heaven nga Phil Wickham

Hymn of Heaven u ofron dëgjuesve këngë që shpallin pranimin e dashurisë së Perëndisë në çdo rrethanë. Albumi ofron fjalë vlerësimi dhe adhurimi për Zotin. Stili entuziast dhe nderues i Phil për të shkruar dhe kënduar këngë lavdërimi dhe adhurimi ka qenë vazhdimisht një tërheqje për degjuesit.

3 – Milk & Honey nga Crowder

Milk & Honey pasqyron jetën dhe emocionet reale, nga deshirat dhe sfidat deri te suksesi dhe mirënjohja. Ai pasqyron shkrimin e drejtpërdrejtë të këngëve, vokalin intim dhe të pagabueshëm të Crowder. Albumi e merr fuqinë e tij nga fakti se jeta dhe muzika ndërthuren kaq natyrshem me njëra tjetren. Hitet “Good God Almighty” dhe “In The House” janë tërheqëse, relevante dhe adhuruese, të ngjashme me hitet e tij të mëparshme.

4 – Homecoming nga Bethel Music

Kenget me te mira te Homecoming jane “Too Good to Not Believe”, “Hymn of Heaven”, “Send Me” dhe “Wherever You Lead”. Çdo këngë e publikuar në album fokuson dëgjuesit që të bashkohem në lavdërimin dhe adhurimin e Jezusit. Çdo këngë ka lirika prekese, duke e bërë kështu Homecoming një nga albumet më të dashura të vitit.

5 – These Same Skies nga Hillsong Worship

Nëse dëshironi të përjetoni një album adhurimi të freskët, të frymëzuar nga Bibla dhe të përqendruar te Jezusi, mos kërkoni më tej. Ky album është një kujtuesë e mrekullueshme se ka pafundësisht më shumë për Zotin tonë nga sa mund të mendojmë ose imagjinojmë, dhe ky album e kap këtë ndjesi. I nxitur nga Ungjilli i Mateut dhe Predikimi në Mal, albumi me 11 këngë, i paraprirë nga këngët “That’s the Power”, “Hope of the Ages” dhe “Never Walk Alone”, thekson madhësinë e besnikërisë së Zotit, mirësine dhe perkujdesin e Tij në jetën tonë.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist