E Diel

7:45amE Diel

Fjalë inkurajuese nga Darlene Sala është një program i shkurtër radiofonik. Darlene ndihmon gratë kudo në botë të kuptojnë vlerën e tyre dhe se sa Krishti i do ato. Fjalë Inkurajuese synon të nxisë gratë të jetojnë një jetë të përmbushur dhe të realizuar në Krishtin.

Më tepër

Fjalët e Jetës

8:00amE Diel

8:00amE Diel

Një program i përjavshëm që kërkon të na themelojë më tepër si besimtarë të Jezus Krishtit. Shumë shpallin se besojnë, se kanë besim, por besimi i tyre është pa përmbajtje, është një guaskë bosh. Për këtë kemi nevojë, të njohim më tepër Fjalën e Perëndisë, Fjalën e Jetës. I njëjti Jezus që kreu shumë mrekulli rreth 2000 vjet më parë,  është Biri i vetemlindur i Perëndisë. Nëse ende nuk jeni i Krishterë filloni të besoni tek Jezusi, Biri i Perëndisë. Bibla na thotë të pendohemi për mëkatet, të pranojmë Jezusin dhe të pagëzohemi. Çdo të shtunë në orën 15:00 dhe çdo të diel në orën 8:00.

Më tepër

9:00amE Diel

Ne duhet ta njohim Fjalën e Perëndisë. Perëndia na flet përmes Fjalës së Tij. Cili është zëri i vërtetë për veshët tanë? Ai është zëri që vjen vetëm përmes Perëndisë. Na ndiqni çdo të diel në orën 9:00 dhe 22:00 në programin Zëri i së vërtetës, nga pastor Murdock, për të zbuluar të vërtetën përmes Fjalës së Perëndisë për jetën tuaj.

Më tepër

Vizioni për Krishtin

10:00amE Diel

10:00amE Diel

A kemi një vizon të qartë për jetën tonë? Dëshira jonë është që përmes këtij programi të gjeni Jezusin, t’i dorëzoni jetën tuaj Krishtit, të pendoheni dhe të vini jetën tuaj në shërbim të Tij, duke manifestuar një besim dashurie të gjallë dhe veprues. Autori i këtij programi është Tim Taylor dhe ky program mundësohet në shqip nga Radio Emanuel. Qëllimi i këtij programi është të përhapë mesazhin se çfarë Krishti ka bërë për të gjithë njerëzit kudo që ndodhen dhe se si mund të pranojnë Krishtin përmes besimit.

Më tepër

11:00amE Diel

“Fitore Përmes Së Vërtetës” është një program nga pastor HenrY Miller. Çdo javë ai shpalos të vërteta nga Fjala e Perëndisë të cilat do të sjellin fitore në jetën tonë. Pastor Henry i trajton këto të vërteta sa me dashuri, aq edhe me korrektësi dhe duke qenë i drejtëpërdrejtë me të gjithë ne. “Fitore Përmes Së Vërtetës”- çdo të diel në orën 11:00 dhe çdo të martë ritransmetim në orën 12:00.

Më tepër

1:30pmE Diel

Fjalë inkurajuese nga Darlene Sala është një program i shkurtër radiofonik. Darlene ndihmon gratë kudo në botë të kuptojnë vlerën e tyre dhe se sa Krishti i do ato. Fjalë Inkurajuese synon të nxisë gratë të jetojnë një jetë të përmbushur dhe të realizuar në Krishtin.

Më tepër

TOP 20

2:00pmE Diel

2:00pmE Diel

“Top 20 Christian Songs”- Njëzet këngët më të mira të krishtera. Një progam që vjen çdo fundjavë në Radio Emanuel, çdo të shtunë në orën 10:00, ritransmetim në orën 18:00 dhe ditën e diel në orën 14:00. Përmes këtij programi ju mund të ndiqni këngët më të mira të moment të muzikës së krishterë. Përmes lirikave të këngëve ju mund të merrni forcë, inkurajim dhe shpresë për ditën tuaj. Artistët më në zë të momentit na shoqërojnë me hitet e tyre. Adhurimi i takon Perëndisë, le ta adhurojmë Atë me çdo gjë në jetën tonë, veçanërisht me anë të muzikës.

Më tepër

Rruga e Drejtësisë

4:30pmE Diel

4:30pmE Diel

“Rruga e Drejtësisë”, një cikël programesh që shqyrton Shkrimet e Profetëve, që na zbulojnë se si njerëzit e padrejtë mund të bëhen të drejtë përpara Perëndisë. Përmes profetëve të Dhiatës së Vjetër ne mësojmë për sfidat e tyre, për transformimin në jetën e tyre dhe se si bindja ndaj Perëndisë solli fryte në jetën e tyre dhe në jetën e shumë njerëzve të tjerë.

Më tepër

6:00pmE Diel

Një program i përjavshëm, edhe në gjuhën maqedonase, që kërkon të na themelojë më tepër si besimtarë të Jezus Krishtit. Shumë shpallin se besojnë, se kanë besim, por besimi i tyre është pa përmbajtje, është një guaskë bosh. Për këtë kemi nevojë, të njohim më tepër Fjalën e Perëndisë, Fjalën e Jetës. I njëjti Jezus që kreu shumë mrekulli rreth 2000 vjet më parë,  është Biri i vetemlindur i Perëndisë. Nëse ende nuk jeni i Krishterë filloni të besoni tek Jezusi, Biri i Perëndisë. Bibla na thotë të pendohemi për mëkatet, të pranojmë Jezusin dhe të pagëzohemi. Çdo  të diel në orën 18:00 dhe çdo të hënë në orën 20:00.

Më tepër

7:00pmE Diel

“Lutja e Tij për ty” është një program radiofonik nga PhD. Susan Watson. Së bashku trajtojmë tema jetësore për të cilat Jezusi është duke u lutur për ju. Ai është i njëjti dje, sot dhe përgjithmonë. Jezusi vepron dhe kujdeset për ju po njësoj. PhD. Susan risjell për ne momente nga jeta e Jezusit, nga mësimet që Ai dha për gjithsecilin prej nesh. Ajo na kujton momentet ku Jezusi tregoi dhembshurinë e Tij për të gjithë ne duke shëruar, mësuar, duke i pranuar njerëzit pranë Tij dhe duke dhënë jetën e Tij për ne. Në çdo program ajo na sfidon të bashkohemi me lutjen që Jezusi është duke bërë për ne tashmë në Qiell. “Lutja e Tij për ty”- çdo të diel në orën 19:00 dhe çdo të hënë ritransmetim në orën 12:00.

Më tepër

7:30pmE Diel

Ungjilltari dhe pastori E.A. Forrestier është thirrur dhe vajosur nga Perëndia për të predikuar Fjalën e Tij. Ai predikon për një “fillim të ri”, pasi Perëndia i ka zbuluar se "nëse dikush është në Krishtin, ai është një krijesë e re". Shumë njerëz fillojnë një jetë të re përmes dashurisë së Jezusit. Mos harroni, ju mund të ndryshoni, sepse një fillim i ri ju ofrohet nga Perëndia, ju mund ta pranoni këtë jetë të re sot, vetëm duke pranuar Jezu Krishtin si Zotin dhe Shpëtimtarin tuaj !!!!! Çdo të premte në orën 19:00, çdo të diel në orën 19;30 dhe çdo të hënë në orën 7:30.

Më tepër

8:00pmE Diel

Autori i programit "Ungjilli i Mbretërisë", Kenn Lewis,  na mëson se çfarë prioritetesh duhet të kemi në jetë. E rëndësishmë është të flasim dhe të jetojmë duke ndjekur Perëndinë. Jeta jonë duhet të jetë një reflektim i Fjalës së Perëndisë, të rrëfejmë Ungjillin jo vetëm me Fjalë, por me çdo gjë që  themi dhe bëjmë. Vargu biblik mbi të cilin mbështet ky progam është, “Por para së gjithash kërkoni mbretërinë e Perëndisë dhe drejtësinë e tij dhe të gjitha këto gjëra do t’ju shtohen.” Çdo të diel në orën 20:00.

Më tepër

10:00pmE Diel

Ne duhet ta njohim Fjalën e Perëndisë. Perëndia na flet përmes Fjalës së Tij. Cili është zëri i vërtetë për veshët tanë? Ai është zëri që vjen vetëm përmes Perëndisë. Na ndiqni çdo të diel në orën 9:00 dhe 22:00 në programin Zëri i së vërtetës, nga pastor Murdock, për të zbuluar të vërtetën përmes Fjalës së Perëndisë për jetën tuaj.

Më tepër
Current track

Title

Artist