Shows

Page: 2

Historitë e Mësuesit – Maqedonisht

Historitë e Mësuesit ndryshon zemrat e miliona njerëzve.

Rruga e Perëndisë Për Çdo Ditë të Javës

Miq të vegjël, bëni Jezusin mbret të zemrës suaj!

HPFY – Lutja e Tij për ty

Jezusi lutet dhe ndërmjetëson për ty!

Victory Thru Truth – Fitore Përmes Së Vërtetës

Fjala e Perëndisë na jep fitore!

Reset- në gjuhën maqedonase

Mësoni të ndërthurni jetën me besimin.

Reset – Fillo nga e para

Fillo nga e para

Koment për Jetën – Maqedonisht

Këshilla praktike nga Fjala e Perëndisë.

New Beginning Global Impact – Fillim i ri, Ndikim global

Ti mund të kesh një fillim të ri me Perëndinë.

Gurë të Gjallë

Si të jetojmë çdo ditë për Krishtin!

Current track

Title

Artist