Me shumë entuziazëm dhe emocion na prisnin sot fëmijët e shkollës ‘Sevasti Qirjazi’,momente shumë të bukura.

 [su_slider source=”media: 15023,15024,15025,15026,15027,15028,15029,15030,15031,15032,15033″ link=”lightbox” title=”no” pages=”no” autoplay=”3000″]

Në fshatin Kolanec

Vazhdojmë të takojmë fëmijë të cilat janë shumë të gëzuar dhe të suprizuar nga përkujdesja dhe vëmëndja që ju është përkushtuar në këtë sezon Krishtlindjeje .

[su_slider source=”media: 14952,14953,14954,14955,14956,14957,14958,14959,14960″ link=”lightbox” title=”no” pages=”no” autoplay=”3000″]

Jezusi është surpriza e Krishtlindjes…

Jezusi është surpriza e Krishtlindjes,ju ftojmë të ndani dhe festoni së bashku me ne këtë dhuratë të veçantë.Këtë gëzim e gjejmë edhe tek fëmijët e ‘Shkollës Speciale’,Korçë.

[su_slider source=”media: 14909,14910,14911,14912,14913,14914,14915,14916,14917,14918,14919,14920″ link=”lightbox” title=”no” pages=”no” autoplay=”3000″]

Jemi ndjerë shumë të bekuar…

Përgjatë kësaj kohe ju kemi prezantuar me shumë fëmijë të cilë i kemi takuar duke shkuar në fshatra të ndryshëm por,një tjetër ditë shumë e veçantë ka qënë dhe në fshatin Dobranj të rrethit të Devollit.Në këtë pikëstop të intenerarit tonë jemi ndjerë shumë të bekuar,të sfiduar nga zemra e hapur e të gjithë fëmijëve për të degjuar dhe mësuar më shumë nga Fjala e Perëndisë.

[su_slider source=”media: 14285,14286,14287,14288,14289,14290,14291,14292″ link=”lightbox” title=”no” pages=”no” autoplay=”3000″]

Një ditë e bukur ungjillizimi …

Një ditë e bukur ungjillizimi në fshatin Pilur të rrethit të Devollit për të ndarë me ta Ungjillin e Krishit. Falenderojmë të rinjtë e Kishës Ungjillore Bilisht për bashkëpunimin me Radio Emanuel, dhe për zemrën e hapur që ka në për të ndarë Fjalën e Perëndisë me fëmijët.Disa momente nga takimi…

[su_slider source=”media: 14181,14180,14179,14178,14177,14176″ link=”lightbox” title=”no” pages=”no” autoplay=”3000″]

Një tjetër takim ungjillizues…

Përshëndetje! Një tjetër takim ungjillizues është realizuar në fshtatin Progër ,ku fëmijët janë argëtuar,janë prezantuar me ne,kanë marrë nga Fjala e Perëndisë nëpërmjet lojërave,këngëve,historisë së “Librit Pa Fjalë” dhe në fund duke pasur mundësinë të kenë Biblën Për Fëmijë.

[su_slider source=”media: 14068,14069,14070,14071,14072,14073,14074″ link=”lightbox” title=”no” pages=”no” autoplay=”3000″]

Fëmijë të mrkullueshëm…

Fëmijë të mrkullueshëm,një tjetër fshat na ka suprizuar duke qënë shumë bashkupunes dhe i gatshëm për të marrë nga Fjala e Perëndisë.Destinacioni i rradhës ka qënë fshati Bitinckë ku kemi takuar shumë fëmijë që na kanë ofruar eksperiencë bekimesh të papritura,jo vetëm ne si Radio Emanuel ,por edhe të rinjve të Kishës Ungjillore Bilisht të cilët i falenderojmë .

[su_slider source=”media: 13977,13978,13979,13980,13981,13982,13983,13984,13985,13986″ link=”lightbox” title=”no” pages=”no” autoplay=”3000″]

Një ditë e bukur ungjillizimi

Ndihemi shumë të bekuar dhe të lumtur që kemi mundësinë për të takuar gjithmonë e më shumë fëmijë të cilët nuk e njohin Krishtin por,që janë të gatshëm për të dëgjuar dhe lutemi të vijnë me zemër të hapur për të marrrë Lajmin e Mirë.
Këto janë disa pjesëza të tjera shumë të veçanta nga takimi ynë i fundit me fëmijët e fshatit Çipan dhe jemi të lumtur dhe të bekuar t’i ndajmë me ju.

[su_slider source=”media: 13686,13685,13687,13684,13683,13682,13681,13680,13679,13678″ link=”lightbox” title=”no” pages=”no” autoplay=”3000″]

Aktivitet

Një ditë e bukur ungjillizimi në fshatin Baban për të ndarë me ta Ungjillin e Krishit. Falenderojmë të rinjtë e Kishës Ungjillore Bilisht për bashkëpunimin me Radio Emanuel, dhe për zemrën e hapur që ka në për të ndarë Fjalën ePerëndisë me fëmijët.[su_slider source=”media: 13576,13577,13578,13579,13580,13581″ link=”lightbox” title=”no” pages=”no” autoplay=”3000″]

Ne vazhdojmë të ndjekim një udhëtim të mrekullueshëm,ne vazhdojmë të takojmë pesona të veçantë të cilët i bekojmë dhe nëpërmjet të cilëve vazhdojmë të suprizohemi dhe bekohemi gjithmonë e më shumë në çdo takim,në çdo shfaqje,në çdo argëtim.Këto janë disa pjesëza të tjera shumë të veçanta nga takimi ynë i fundit me fëmijët e fshatit Stropan dhe Eçmenik dhe ndihemi të lumtur dhe të bekuar t’i ndajmë me ju.

[su_slider source=”media: 13233,13232,13231,13230,13229″ link=”lightbox” title=”no” pages=”no” autoplay=”3000″]

Një ditë e bukur ungjillizimi…

Një ditë e bukur ungjillizimi në fshatin Fitorje të rrethit të Devollit për të ndarë me ta Ungjillin e Krishit. Falenderojmë të rinjtë e Kishës Ungjillore Bilisht për bashkëpunimin me Radio Emanuel, dhe për zemrën e hapur që ka në për të ndarë Fjalën e Perëndisë me fëmijët.13615139_1098341420238446_8602308423075542314_n d s a g h

Projekti i fëmijëve

Eshtë shumë bukur dhe kënaqësi të punosh me njerëz të përkushtuar.Ky ka qënë takimi i parë në kuadër të projektit më të ri të fëmijëve.Ide të reja,plane dhe shumë punë na pret por, është shumë bukur dhe bekim të punosh me fëmijët.