“God Is In This Story” nga Katy Nichole

Written by on 19/10/2022

Kam pasur shumë momente të errëta në jetën time. Por Zoti po kujdesej për të mirën time. Kur pashë se çfarë po bënte Perëndia, kuptova se Ai po i rregullonte gjërat për të mirën time. Refreni i këngës është pjesa ime e preferuar; varësia, depresioni, sëmundjet dhe familjet e thyera janë çështje reale me të cilat njerëzit mund të lidhen.  Nëse jeni ju në momente te tilla, dijeni se Zoti do ta mbajë pikëllimin tuaj dhe nuk do t’ju lërë vetëm. Ai mund të mposhtë lëndimin dhe vuajtjen tuaj. Ai është në historinë tuaj, duke luftuar betejat tuaja dhe duke bërë gjëra të reja. “God is in this story” është një këngë shprese dhe inkurajimi. Zoti është i pranishëm me ju në çdo stinë të jetës suaj – në ato të mëdhatë dhe ato të vështirat. Ai nuk po heq dorë nga ju. Ai është në detajet e jetës suaj. – Katy Nichole


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist