Zach Williams fton dëgjuesit të përjetojnë zemrën e Perëndisë ne këngën “Heart of God”

Written by on 19/10/2022

“Kur mendoj se kush është Jezusi, gjëja e parë që më vjen në mendje është dashuria”, thotë këngëtari. “Dashuria është identiteti i vërtetë i atij që Ai është. Nuk ka rëndësi se ku keni qenë; nuk ka rëndësi se çfarë keni bërë apo çfarë po kaloni në jetën tuaj. Zoti ju do. Ai do t’ju japë një mundësi tjetër. Ai do të vazhdojë të luftojë për ju. Dhe për mua, kjo është zemra e vërtetë e Zotit.” – Zach Williams


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist