Planetshakers “O Holy Night”

Written by on 13/12/2021

Planetshakers, grupi i adhurimit me famë boterore ka startuar celebrimet e sezonit të Krishtlindjes.Në 27 nëntor ata publikuan albumin e tyre “It’s Christmas Live” nga Venture3Media (V3M). Regjistrimi kremton Jezusin dhe ardhjen e Tij në tokë për të na sjellë jetë, shpresë dhe liri. Disa ditë më parë grupi ka publikuar videon me këngën e plotë “O Holy Night”.

“Krishtlindja është një kohë e shkëlqyeshme për të kujtuar atë që Jezusi ka bërë”, thotë Russell Evans, Themelues i Planetshakers dhe Pastor. «Pavarësisht nga ato që mund të shohim përreth nesh ose si mund të ndihemi, Krishtlindja është një kohë ku ne mund ta përqendrojmë vëmendjen tonë te Jezusi. Zoti u bë njeri për të shpëtuar njerëzimin! ”

“Sezoni i Krishtlindjeve është një kohë e mrekullueshme për të festuar mirësinë e Zotit”, shton Hunt. “Këto këngë janë plot jetë dhe gëzim, shumë prej disa bekimeve që Zoti u ka dhënë besimtarëve.”


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist