Artistja bashkëkohore Katy Nichole publikon Hold On.

Written by on 24/05/2023

Artistja bashkëkohore Katy Nichole publikon Hold On.

Kënga e saj debutuese, “In Jesus’ Name (God of Possible),” që rrjedh nga një refren i thjeshtë që ajo publikoi në TikTok, ka kryesuar listat e radios, Billboard dhe iTunes. Kënga u krijua nga fjalët në ditarin e lutjeve të 22-vjeçares Katy, shkruar gjatë një krize shëndetësore globale (Covid-19). Ishte një reflektim i historisë së saj të vuajtjes, shpresës dhe shërimit.

Kënga Hold On është domethënëse për mua dhe është pak më e vështirë të flas për të sepse është një pjesë e thellë dhe e errët e historisë sime. Në vitin 2015, iu nënshtrova një operacioni për të qetësuar dhimbjen nga skolioza dobësuese. Pas disa javësh, dhimbja ime u bë më torturuese, duke më çuar në një periudhe stresi dhe ankthi. Unë jam përballur me shumë ankth dhe depresion në jetën time dhe madje, në një moment, kam pasur mendime vetëvrasëse. Në një moment, mora një shishe me pilula dhe e çova në tualet, dhe kur e bëra – nuk kisha asgjë të më pengonte – por ajo shishe me pilula ra në dysheme dhe u derdh.

Në atë moment, ndjeva Zotin duke më thënë: “Prit, nuk kam mbaruar akoma”, i mora ato pilula dhe i hodha në koshin e plehrave sepse e dija që Zoti kishte ende një plan dhe një qëllim për jetën time.

Muaj më vonë, pashë një ylber në qiell. E mora si shenjë nga Zoti se gjithçka do të ishte në rregull. E dija në atë moment se fjalët që mbahesha, fjalët e Zotit, do të më çonin diku, ne nje vend të bukur dhe i besova Atij për këtë gjë. Ja ku jam tani. – Katy Nichole


Current track

Title

Artist