Author: Eftali Baraku

Page: 3

KËSHILLA PËR ZHVILLIMIN GJUHËSOR TË FËMIJËVE-KRISTIANA STORLIE

Zoti është i përjetshëm, që do të thotë se Ai nuk ka fillim dhe ekzistenca e Tij nuk do të përfundojë kurrë. Ai është i pavdekshëm dhe i pafund (Ligji i Përtërirë 33:27; Psalmi 90:2; 1 Timoteut 1:17). Zoti është i pandryshueshëm, që do të thotë se Ai nuk ndryshon kurrë; që do të thotë […]


Current track

Title

Artist