• 'RRUGA E PERENDISE PER ÇDO DITE TE JAVES'

  ‘RRUGA E PERENDISE PER ÇDO DITE TE JAVES’

  Përshëndetje fëmijë,jeni gati të zbulojmë gjithçka që kemi përgatitur për ju sot? Programi ”RRUGA E PERENDISE PER ÇDO DITE TE JAVES”,do t’ju shoqërojë çdo ditë nga e hëna-premte ,ora 14:30.Le të argëtohemi së bashku e të mësojmë më shumë nga Fjala e Perëndisë.
 • 'Por në qoftë se ju nuk ua falni njerëzve gabimet e tyre, as Ati juaj nuk do t'jua falë juve gabimet tuaja'

  ‘Por në qoftë se ju nuk ua falni njerëzve gabimet e tyre, as Ati juaj nuk do t’jua falë juve gabimet tuaja’

  Miqtë e mi të vegjël është momenti të filloj programi, “RRUGA E PERENDISE PER ÇDO DITE TE JAVES”. Ky program do të jetë me ju cdo ditë fëmijë, nga e hena-premte në orën 14:30, me informacione,kuriozitete këto edhe të tjera vetëm në programin e fëmijëve.
 • ÇANTA QË NUK DEL KURRË NGA MODA

  ÇANTA QË NUK DEL KURRË NGA MODA

  Çantat janë një aksesor i paevitueshëm dhe shumë i rëndësishëm për çdo femër. Çanta tregon shumë rreth stilit e personalitetit të femrave, pasi është me to gjatë gjithë kohës. Megjithëse moda evolon dhe dalin modele të reja çantash vit pas viti e koleksion pas koleksioni, Çantat Revolucionare ...
 • 'Zoti është ai që të mbron,Zoti është hija jote,ai ndodhet në të djathtën tënde'

  ‘Zoti është ai që të mbron,Zoti është hija jote,ai ndodhet në të djathtën tënde’

  Filloj programi “RRUGA E PERENDISE PER ÇDO DITE TE JAVES” ,ora 14:30.Tregime nga bibla,kuriozitete,përgjigje për të gjithë ju fëmijë kurshtarë e shumë të tjera vetëm në programin e fëmijëve.Le të argëtohemi së bashku dhe të mësojmë më shumë nga Fjala e Perëndisë.
 • Përshëndetje fëmijë!

  Përshëndetje fëmijë!

  Përshëndetje fëmijë! Sot në programin “RRUGA E PERENDISE PER ÇDO DITE TE JAVES”, do të vijnë për ju tregime nga bibla,kuriozitete shumë të bukura e shumë të tjera.Ju ftoj të na ndiqni çdo ditë nga e hëna-premte ora 14:30,në Radio Emanuel.
 • Le të argëtohemi pafund fëmijë.

  Le të argëtohemi pafund fëmijë.

  Për vogëlushët tanë në orën 14:30, do të jetë programi “RRUGA E PERENDISE PER ÇDO DITE TE JAVES”. Le të argëtohemi pafund fëmijë.